Honlap átalakítás

Legyen az ön honlapja is mobilbarát, kompromisszumok nélkül!

Minden korábbi, a készítéskor még naprakész technológia idővel elavulhat, így a honlapok fölött is eljár az idő. A korábban monitorokra optimalizált weboldalak mobil eszközökkel már nem mindig, vagy csak kompromisszumokkal tekinthetők meg, használatuk nehézkes. Kövesse Ön is a változásokat, változtasson!

A honlap átalakítás során egy teljesen új, alapjaiban más, de mégis a régi honlap stílusjegyeit is magán viselő honlapot készítünk. A váz és a motor teljesen más, viszont a megjelenés igazodik a meglévő brand-hez. Akár a színek, stílusjegyek is megmaradhatnak, persze egy mobilbarát, a kijelző méreteihez automatikusan tördelődő honlap esetén óvatosnak kell lenni, hogy minden nézetben megfelelő legyen a felhasználhatóság, ne menjen a megjelenés a használhatóság rovására.

A programozás a mai kornak megfelelő naprakész technológiával készül, de a régi honlapon lévő modulelemek nagyrészt átültethetők, sőt(!) tudásuk bővíthető, rugalmasságuk növelhető! A megrendelői igényeknek megfelelően akár új modulokkal, megoldásokkal is bővíthető a honlap, illetve elhagyhatók az elavult technikák (pl. FLASH elemek), vagy helyettesíthetők újabb, hasonló technológiákkal. A tartalmi rész sem vész el, előfordulhat, hogy a tartalom nagy része átültethető az új rendszerbe.

Honlap átalakítás

Milyen előnyökkel jár egy mobilbarát honlap?

  1. KÖLTSÉGHATÉKONY - Asztali gépre, laptopra, tabletre és mobiltelefonra optimalizált weboldal helyett helyett egy, ami minden eszközön jól jelenik meg. Négyféle honlap egy áráért.
  2. IDŐTAKARÉKOS - Nem kell többször felvinni ugyanazt a tartalmat a különböző eszközöknek megfelelő honlapverziókhoz.
  3. DUPLIKÁCIÓMENTES - Egy webcímen érhető el minden eszközről a tartalom, nincsenek azonos tartalmú verziók.
  4. KIVÁLÓ FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY - Mobilbarát honlap esetén a látogató számára kényelmesebb a böngészés, még kisebb felbontású mobil eszközök esetén is, így szívesen időzik a honlapon. 
  5. GOOGLE BARÁT - A Google találati lista egyik rangsorolási eleme az, hogy egy honlap mobilbarát-e vagy sem. Ettől is függ, hogy a Google találati listájánn hol helyezkedik el az Ön honlapja.

Átalakított honlapok

Az alábbiakban néhány honlap átalakítását mutatjuk be. Látható a korábbi honlap és az új, mobilbarát verzió. Miből, milyen lett. Bal oldalon a régi, monitorra készült honlap és jobb oldalon a mobilbarát, kijelzőhöz alkalmazkodó honlap.

CÍMÜNK

WEBfield-Design Kft.
5700 Gyula Budapest krt. 61. 4/14.       

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@wfd.hu 
Telefon: +36 (30) 434 0000 
Facebook: fb.me/webfield.design 

ADATVÉDELEM

Adatvédelmi tájékoztató

HIVATKOZÁSOK

Honlap készítés 
Honlap átalakítás 
WEBtárhely szolgáltatás 
GDPR adatvédelem 

CÉGINFORMÁCIÓ 

15 éve foglalkozunk honlap készítéssel Békés megyében. Nemcsak a honlap elkészítésében, hanem honlap üzemeltetésben és az adatvédelemben is partnerek vagyunk.