Honlap készítés

Cégünk fő profilja a honlap készítés, 15 éve az Ön szolgálatában!

Cégünk a kezdetektől honlapok fejlesztésével foglalkozik. Az eltelt 15 év alatt óriási változáson ment át az internetes technológia, így a honlapok is mind megjelenésükben, mind funkcióikban és persze a háttérprogramozásukban is jelentősen átalakultak.

Csak mobilbarát, úgynevezett "responsive" weboldalakat készítünk. A mobileszközök és a monitorok kijelzőin egyaránt tökéletesen megjelenő honlapokat programozunk. Így nincs szükség mobil eszközökre külön alternatív oldalt készíttetni!

Mivel minden részét mi programozzuk a honlapnak, így szinte bármilyen működésbeli elképzelés megvalósítható. Mások által feljesztett modulokat nem használunk. A modulok megjelenésében, és funkcióiban is igazodunk az Ön elképzeléseihez!

Nyugodtan dőljön hátra, megoldásainkkal nemcsak meglévő partnereit tájékoztathatja naprakészen, hanem potenciális ügyfeleket is szerezhet!

Honlap készítés Békés megye

Ingyenes rendszerek helyett

Cégünk az általunk kifejlesztett tartalomkezelő rendszerrel (CMS) adja át a honlapokat. A zárt forráskódú szerkesztői rendszer előnye, hogy mi programozzuk, más nem lát bele. Így a nyílt forráskódú rendszerekkel ellentétben a nem megfelelő telepítés okozta hibák, sérülések és feltörések esélye is sokkal kisebb.

CÍMÜNK

WEBfield-Design Kft.
5700 Gyula Budapest krt. 61. 4/14.       

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@wfd.hu 
Telefon: +36 (30) 434 0000 
Facebook: fb.me/webfield.design 

ADATVÉDELEM

Adatvédelmi tájékoztató

HIVATKOZÁSOK

Honlap készítés 
Honlap átalakítás 
WEBtárhely szolgáltatás 
GDPR adatvédelem 

CÉGINFORMÁCIÓ 

15 éve foglalkozunk honlap készítéssel Békés megyében. Nemcsak a honlap elkészítésében, hanem honlap üzemeltetésben és az adatvédelemben is partnerek vagyunk.