Rólunk

Békés megyei vállalkozás vagyunk, fő profilunk a honlap készítés.

Már a kezdetektől a honlapok készítése jelentette a fő profilunkat, ezt egészítette ki minden kapcsolódó szolgáltatás. Így nemcsak a programozás, a grafikai munkák, később a webhoszting, de 2018-tól az adatvédelem is bővítette szolgáltatásainkat.

Békés megyei vállalkozás vagyunk. Cégünk hasonló elnevezésű egyéni vállalkozásból nőtte ki magát társas vállalkozássá. A 2004-ben alakult WEBfield-Design Kft. alapítói több éves honlap készítési, internetes- ill. telekommunikációs tapasztalataikra építve hoztak létre egy olyan vállalkozást, mely komplex szolgáltatásaival, ügyfélorientált kiszolgálással a megrendelői szegmensek mind szélesebb spektrumát kívánja kiszolgálni.

Folyamatos fejlesztésekkel és az új technológiák követésével igyekszünk ügyfeleink igényeinek és elvárásainak mindinkább megfelelni. Alkalmazott megoldásainkkal nemcsak ügyfeleink pillanatnyi elégedettségét, hanem hosszútávú eredményességét is szándékunk növelni. Tanácsainkkal segítünk az internetes technológiák közötti eligazodásban, a hatékony megoldások kiválasztásában és üzemeltetésében.

Honlap készítő cég Békés megye

Cégünk fő profilja a honlap készítés, melyet egyedi igények szerinti kialakítással, megjelenéssel és működéssel kínálunk. Célunk, hogy a megrendelő a saját egyedi igényeihez, speciális termék- ill. szolgáltatáskínálatához illeszkedő rendszert kapjon. Így nincs szükség előre gyártott sablonokhoz való alkalmazkodásra, félkész megoldásokra. Minden modult a kérésnek megfelelő működéssel, egyedileg programozunk le.

Több mint 300 ügyfélnek nyújtunk szolgáltatásokat. Az elkészített honlapok nagy részét az általunk biztosított webhoszting szolgáltatás révén üzemeltetjük. Közel 200 web tárhelyet üzemeltetünk, melyeket csak a saját ügyfeleinknek biztosítunk. Mivel a honlaphoz kapcsolódó hoszting szolgáltatásokat is vállaljuk, így nem kell külön céggel szerződnie sem a domain név bejegyzésekor, sem webtárhely üzemeltetésekor.
Nálunk mindent egy helyen megkap.

Az általunk készített honlapokhoz kérésre adatvédelmi szolgáltatást is nyújtunk. Így a törvényi előírásoknak megfelelő adatkezeléshez és tájékoztatási kötelezettséghez tudunk megoldásokat biztosítani. Vállaljuk a honlaphoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató, vagy a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó teljeskörű adatvédelmi szabályzat elkészítését.

Honlap készítés és átalakítás

CÍMÜNK

WEBfield-Design Kft.
5700 Gyula Budapest krt. 61. 4/14.       

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@wfd.hu 
Telefon: +36 (30) 434 0000 
Facebook: fb.me/webfield.design 

ADATVÉDELEM

Adatvédelmi tájékoztató

HIVATKOZÁSOK

Honlap készítés 
Honlap átalakítás 
WEBtárhely szolgáltatás 
GDPR adatvédelem 

CÉGINFORMÁCIÓ 

15 éve foglalkozunk honlap készítéssel Békés megyében. Nemcsak a honlap elkészítésében, hanem honlap üzemeltetésben és az adatvédelemben is partnerek vagyunk.